vloerkleden

UITVERKOOP van alle kleden in de winkel met extra lage prijzen vanwege de herinrichting van de winkel. Op=op. We hebben een grote selectie van honderden prachtige vloerkleden / carpetten van het kwaliteitsmerk Brinker. Van wild hoogpolig tot glad geweven of met stoere stroken wolvilt, van stemmige natuurtinten tot super verzadigd gekleurd, effen of met patronen.

Het zijn allemaal enkele exemplaren, het zijn samples en uitlopende voorraad, enkele exemplaren dus op=op. Prijzen vanaf 75,- tot 350,- euro voor het formaat ca 1m60 x ca 2m30, de meeste 225,- euro. Enkele kleden zijn groter (meestal ca. 2 x 3 meter, soms ook ca. 2 x 2,5 meter).

 

Het zijn er een heleboel, kom ze vooral eens in het echt bekijken. Mocht je voor een specifiek kleed naar de winkel komen, bel of mail ons dan eerst even of het er nog is. Zie ook onze advertenties op Marktplaats (al hebben we veel meer kleden dan je daar ziet). Het kan zijn dat het kleed net al verkocht is in de winkel en dat dat nog niet op de website aangegeven is.