bamboe vloeren: regulier, outlet / restpartij en B-keus

Wij leveren alle bamboe vloeren uit het reguliere assortiment van Moso, zie hiervoor de prijslijst. Deze vloeren kunnen langere tijd van tevoren besteld worden en over het algemeen is het hele assortiment verkrijgbaar.

Outlet / restpartij vloeren

Vanaf 7 december 2o16 verkopen we de outlet of restpartij bamboe vloeren van Moso via onze Bamboe Vloeren Outlet in De Goorn, een half uurtje boven Amsterdam. De verkoop van deze partijen gaat niet via de winkel in Amsterdam, als je de partijen wilt zien dan kun je ze online bekijken en kopen of naar de loods gaan om ze in het echt te bekijken. Wel kunnen we je natuurlijk in de winkel alle informatie geven over alle bamboe vloeren, inclusief de outlet- en B-partijen, maar de rest- en B-partijen liggen niet in de winkel.

Met restpartijen is niets mis, het zijn geen B-partijen en er zit gewoon garantie op van Moso. Wel kan het zijn dat het vloerdelen of platen met afwijkende maten, constructies en/of  afmetingen zijn, waardoor het mogelijk niet meer nageleverd kan worden.

B-keuze vloeren

Daarnaast zijn er nog B-keuze vloeren. Deze zijn weer een stuk goedkoper. Met een B partij is wel iets mis en er zit dan ook geen garantie op. Wel wordt aangegeven wat het probleem is. Een niet helemaal perfect gelakte vloer kun je bijvoorbeeld nog best bijwerken, en dan heb je met wat extra werk toch een mooie goedkope vloer.  Maar voor kromme of niet helemaal haakse vloerdelen moet je wel heel handig zijn om dat nog goed te kunnen leggen. Ook de B-keuze bamboe vloeren verkopen we via de Outlet, daar kun je ze ook komen bekijken.