Je bamboe vloer laten bezorgen of zelf ophalen

Waarom wij kosten berekenen voor het leveren van de bamboe vloer

Wij hanteren voor de prijzen van onze vloerdelen kleine marges, daardoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Maar een vloer vervoeren kost geld, want de bus en de chauffeur moeten nu eenmaal betaald worden. Die vervoerskosten moeten we dus aan je doorberekenen. Je kunt je vloer echter ook zelf ophalen, dan zijn er geen bezorgkosten.

Je bamboe vloer laten bezorgen

De leverkosten hangen af van hoe groot de vloer is, waar de vloer naar toe moet, en of de vloer alleen uit de bus gezet hoeft te worden of dat de vloer ook naar binnen en/of naar boven gebracht moet worden.

Levering van de bamboe vloer in en om Amsterdam

Een indicatie voor kosten van levering van de bamboe vloer  in en om Amsterdam met één man, wanneer de vloer alleen uit de bus gezet wordt: 1,50 per m2, met een minimum bedrag van 35,- euro. Bij kleinere vloeren combineren we ritten. Vaak rijden wij zelf, maar we hebben ook een vertrouwd adres voor het vervoer, daarmee kun je ook afspraken maken om de vloer naar binnen en zonodig omhoog te laten tillen.

Levering verder in het land

Als de vloer echt een eind verder weg gebracht moet worden dan gelden er uiteraard andere leverkosten, naar daarvoor contact met ons op.

Als je bamboe vloer geen outlet partij/restpartij is maar een gewone reguliere bamboe vloer dan kunnen we de vloer ook direct vanaf Moso op laten sturen. Het voordeel daarvan is dat dat voor grote afstanden wat goedkoper is, het nadeel is dat de transporteur wel een dag maar geen tijd aangeeft van tevoren omdat er dan een grote truck rijdt en de plannning op het laatste moment nog aangepast kan worden. Bij vervoer van één pallet binnen Nederland kost dat – afhankelijk van het gewicht – meestal rond de 100,- tot 150,- euro. Voor een grote vloer vallen de kosten vaak relatief mee, maar voor maar een paar pakjes vloerdelen kan het vervoer heel onvoordeling uitpakken.

Neem voor een precieze prijsopgave contact met ons op.

Je bamboe vloer laten opslaan en later pas leveren

De vloer kan eventueel opgeslagen worden bij ons in de Outlet, daaraan zijn echter wel kosten verbonden (indicatie: ca. 10,- per pallet per maand). Bovendien heb je dan 2x vervoerskosten, van Moso naar de Outlet en vervolgens van de Outlet naar het legadres. Daarom is het het handigst en het goodkooopst om de vloer gelijk in één keer naar de bestemming te brengen. Een redenen om de vloer op te laten slaan kan zij ndat het een restpartij is, die moet namelijk binnen een paart weken tijd afgenomen worden en soms heb je zelf geen opslagruimte en duurt het nog even voor de vloer gelegd gaat worden, dan kan het lonen om de vloer op te laten slaan.

Kleinere vloeren die buiten  kunnen soms ook door de legger (als je de vloer laat leggen) meegenomen worden

Je bamboe vloer zelf ophalen

Als je bij ons in de winkel een Moso bamboe vloer besteld hebt dan kun je – na betaling van de factuur – de vloer op werkdagen tussen 9 en 16 uur ook zelf ophalen bij Moso in Zwaag, dat is net boven Hoorn in Noord-Holland, een half uurtje boven Amsterdam. In het weekeind is Moso gesloten. Wij moeten wel uiterlijk de werkdag van tevoren vóór 12u aan Moso aangeven da de vloer klaargezet moet worden, dus laat het ons tijdig weten als je je vloer zelf op wilt halen. Moso is een enorm bedrijf met een groot magazijn waar veel goederen in en uit gaan, het is wel zaak dat als je afsrpeekt dat je ej vloer ophaalt dat je dat dan ook echt doet, anders staat je vloer daar erg in de weg. Als je je vloer zelf ophaalt rekenen we uiteraard geen bezorgkosten. Houd wel rekening met het gewicht van de vloer en het laadvermogen van je auto.

Zie ook Wat weegt een bamboe vloer?.

Hoe snel kan een bamboe vloer geleverd worden?

Als het moet kunnen we een vloer meestal binnen enkele werkdagen leveren, maar liever weten we het iets ruimer van tevoren. Het laten leggen van een bamboe vloer kan niet altijd op heel korte termijn want de leggers hebben vaak al een volle agenda. Als je je vloer niet zelf legt maar ‘m wilt laten leggen dan is het verstandig om dat ruim van tevoren (liefst ca. 6 weken of eerder voor het leggen) met de leggers te bespreken en je in te laten plannen.