Eiken vloeren

We verkopen naast bamboe ook duurzame eiken vloeren.

Veno eiken lamelparket

De eiken vloerdelen van Veno worden in gemaakt in Drachten, het is dus een Nederlands product. Ze zijn duurzaam omdat ze gemaakt worden van Europees eiken (dus van gecontroleerde kap) op een onderlaag van uit Scandinavië afkomstig berken multiplex. Zo krijg je een stabiele plank. De delen zijn 18 of 22 cm breed in A-B-C sortering (van een paar tot meer noesten per plank, gemengd). De dikte is 14 mm, ze zijn geschikt voor vloerverwarming. De planken zijn onbehandeld en moeten na het leggen dus nog geölied of gelakt worden. De 18 cm brede plankenkosten 39,50 per m2, de 22 cm brede planken 42,- euro per m2 (prijs voor de vloerdelen, exclusief ondervloer, vervoer, legkosten en randafwerking) .

Lindura HD400 vloerdelen van Meister

Lindura houten vloer HD 400 Eik natuur alabast 8734
Lindura Eiken albast 8734, gelakt, 55,- per m2.

De Lindura vloerdelen van de Duitse fabrikant Meister worden gemaakt met Wood-Powder-technologie en bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen. Omdat er slecht een heel dun laagje eiken als toplaag wordt gebruikt – dat heel goed geschermd wordt door de onderlaag en afwerking – kosten deze vloeren veel minder bomen dan reguliere eiken vloerdelen. Bekijk voor meer informatie over de opbouw van de vloerdelen dit filmpje.

Daarnaast zijn de vloerdelen uitzonderlijk groot (2m20 x 27 cm of 2m60 x 32 cm) en makkelijk te leggen door een clicksysteem.

Lindura vloeren zijn geschikt voor het zwevend leggen op warmwater vloerverwarming (met een rubber ondervloer eronder), en zijn sterk genoeg voor projecten.

De prijs varieert van 52,- tot maximaal 57,- euro per m2 (prijs voor de vloerdelen, exclusief ondervloer, vervoer, legkosten en randafwerking). Klik hier voor onze prijslijst van Lindura vloerdelen.
Binnenkort komt er uitgebreider informatie over de Lindure vloeren op onze website.

Lindura houten vloer HD 400 Eik authentic 8739
Lindura Eiken authentic 8739, geborsteld en geolied, 52,- euro per m2.

Meer informatie op de website van fabrikant Meister.