Eiken vloeren

We verkopen naast bamboe ook duurzame eiken vloeren.

Veno eiken lamelparket

De eiken vloerdelen van Veno worden in gemaakt in Drachten, het is dus een Nederlands product. Ze zijn duurzaam omdat ze gemaakt worden van Europees eiken (dus van gecontroleerde kap) op een onderlaag van uit Scandinavië afkomstig berken multiplex. Zo krijg je een stabiele plank. De delen zijn 18 of 22 cm breed in A-B-C sortering (van een paar tot meer noesten per plank, gemengd). De dikte is 14 mm, ze zijn geschikt voor vloerverwarming. De planken zijn onbehandeld en moeten na het leggen dus nog geölied of gelakt worden. Meestal hebben we deze eiken vloerdelen in 18 cm en/of 22 cm brede planken. Voor de actuele voorraad en prijzen: neem contact met ons op of kijk op onze Outlet website (bel ons ook, vaak hebben we meer dan er op de site staat of is er neiuwe voorraad onderweg).

Lindura HD400 vloerdel of is er neiuwe voorraad onderwegen van Meister

De Lindura vloerdelen van de Duitse fabrikant Meister worden gemaakt met Wood-Powder-technologie en bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen. Omdat er slechts een heel dun laagje eiken als toplaag wordt gebruikt – dat heel goed geschermd wordt door de onderlaag en afwerking – kosten deze vloeren veel minder bomen dan reguliere eiken vloerdelen. Bekijk voor meer informatie over de opbouw van de vloerdelen dit filmpje.

Daarnaast zijn de vloerdelen uitzonderlijk groot (2m20 x 27 cm of 2m60 x 32 cm) en makkelijk te leggen door een clicksysteem. Lindura vloeren zijn geschikt voor het zwevend leggen op vloerverwarming (met een rubber ondervloer eronder), en zijn sterk genoeg voor projecten.
Meer informatie op de website van fabrikant Meister.

Klik hier voor onze prijslijst van Lindura vloerdelen.