XL planken

De XL planken worden in Friesland gemaakt met bamboe plaatmateriaal van Moso, dat wordt verlijmd op solide Skandinavisch berken multiplex. Nederlands fabrikaat dus. We zijn begonnnen met de productie van deze vloerdelen omdat onze klanten behoefte hadden aan extra grote en brede planken die ook op vloerverwarming gelegd kunnen worden. De afmeting van de XL vloerdelen is 2m40 lang x 22 cm breed x 15 mm dik.

Onze XL planken zijn maar liefst 2m40 lang en 22 cm breed.
Onze XL plank is veruit de grootste bamboe vloerplank.

Alle XL planken zijn onbehandeld, je kunt ze dus na het leggen naar keuze af (laten) werken met lak of (kleur)olie. De XL planken zijn er in caramel en naturel, en in de side en plain pressed structuur. Er zijn nog geen density XL planken. Met een warmteweerstandswaarde van minder dan 0,09 is deze plank geschikt om op vloerverwarming te leggen.

Omdat we deze planken zelf produceren kunnen we ze voor een goede prijs aanbieden. De productie is nog beperkt en er wordt veel van verkocht, bestel daarom op tijd. Niet alle soorten zijn altijd op korte termijn leverbaar, al doen we uiteraard ons best.